Home Solutions & Services Logistiek Nieuws Honeywell Dolphin CN80: veelzijdige PDA met toetsenbord
Veelzijdige PDA met toetsenbord

Honeywell Dolphin CN80

De Honeywell CN80 is de nieuwste Enterprise PDA met fysiek toetsenbord van Honeywell. De CN80 biedt een groot touchscreen, snelle barcode scanner, Honeywell Mobility Edge platform met Android en een optionele pistoolgreep.

Honeywell CN80: Enterprise PDA met toetsenbord

De CN80 is de nieuwste PDA met fysiek toetsenbord van Honeywell.

Enterprise PDA

Met een Enterprise PDA met barcode scanner registreren jouw medewerkers papierloos al je logistieke-, service- en onderhoudsprocessen. Zoals ontvangsten, inventarisaties, afleverregistratie, digitale werkbonnen en het uitvoeren van preventief onderhoud.

Nieuwe mogelijkheden van de Dolphin CN80

 • Een snelle processor, veel geheugen en Wireless-AC voor veeleisende apps, webapplicaties en het gebruik maken van meerdere applicaties tegelijk
 • Barcodescanning van dichtbij en grote afstand met snelle 2D imager
 • Android met Honeywell Mobility Edge platform
 • Bedrijfszekerheid door valbestendigheid en IP65-IP67 bescherming tegen stof en vocht
 • Geschikt voor temperaturen van -20 tot +50 graden celsius
  WWAN Radio (3G)
 • Optioneel verwarmd scherm voor gebruik binnen en buiten de vriezer
 • Optionele pistoolgreep

Honeywell Mobility Edge platform

Het Honeywell Mobility Edge platform is dé nieuwe technische standaard voor alle Honeywell devices. Doordat alle apparaten werken met dezelfde hardware en hetzelfde besturingssysteem, kun je nieuwe applicaties snel en veilig uitrollen, apparaten beter onderhouden en updates soepeler uitvoeren. Je voorkomt beveiligingsproblemen en hacks, vergroot de uptime van jouw mobiele terminals én de productiviteit van jouw medewerkers.

Beste van 2 werelden - Fysieke toetsen en touchscreen

De CN80 is voorzien van een groot 4,2 inch touchscreen display. Hierdoor is de PDA uitermate geschikt voor moderne touch applicaties. De CN80 is verkrijgbaar met verschillende keyboard layouts die optimaal aansluiten op jouw specifieke proces. Optioneel voorzie je de CN80 van een pistoolgreep en lange afstand scanner voor scanning in het magazijn.

Opvolger

De Honeywell CN80 is de opvolger van de volgende PDA’s:

 • Intermec CN70
 • Intermec CN70e
 • Honeywell CN75

Meer weten of advies?

Stel hier je vraag. Of bel ons op +31 (0)888 318 100.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.