Home Solutions & Services Logistiek Nieuws Honeywell Dolphin CT40: robuuste enterprise PDA
Krachtige enterprise PDA

Honeywell Dolphin CT60

De Honeywell Dolphin CT40 is de nieuwste robuuste Enterprise PDA van Honeywell. De Dolphin CT40 biedt een groot touchscreen, snelle barcode scanner, Honeywell Mobility Edge platform met Android en een optionele pistoolgreep.

Honeywell Dolphin CT40: Robuuste Enterprise PDA

De Dolphin CT40 is de nieuwste PDA van Honeywell. De Dolphin CT40 biedt een groot touchscreen, snelle barcode scanner en Android.

Enterprise PDA

Met een Enterprise PDA met barcode scanner registreren jouw medewerkers papierloos al je logistieke-, service- en onderhoudsprocessen. Zoals ontvangsten, inventarisaties, afleverregistratie, digitale werkbonnen en het uitvoeren van preventief onderhoud.

Nieuwe mogelijkheden van de Dolphin CT40

  • Een snelle processor, voldoende geheugen en Wireless-AC voor veeleisende apps, webapplicaties en het gebruik maken van meerdere applicaties tegelijk
  • Snelle 2D imager barcode scanner en 13.0-megapixel camera
  • Android met Honeywell Mobility Edge platform
  • Bedrijfszekerheid door valbestendigheid en IP64 bescherming tegen stof en vocht
  • Geschikt voor temperaturen van -10 tot +50 graden celsius

Honeywell Mobility Edge platform

Het Honeywell Mobility Edge platform is dé nieuwe technische standaard voor alle Honeywell devices. Doordat alle apparaten werken met dezelfde hardware en hetzelfde besturingssysteem, kun je nieuwe applicaties snel en veilig uitrollen, apparaten beter onderhouden en updates soepeler uitvoeren. Je voorkomt beveiligingsproblemen en hacks, vergroot de uptime van jouw mobiele terminals én de productiviteit van jouw medewerkers.

Touch applicaties

De CT40 is voorzien een groot 5.0 inch touchscreen met sunlight-readable display. Hierdoor is de PDA uitermate geschikt voor moderne touch applicaties.

Meer weten of advies?

Stel hier je vraag. Of bel ons op +31 (0)888 318 100.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.