Home Logistiek Nieuws en blogs Registratie van het verpakkingsproces nieuw in Actemium WMS
Foutloze registratie en aanmelding transporteur

Registratie van het verpakkingsproces nieuw in Actemium WMS

Logistiek tag corner

Orders verzamelen, picken en verzenden – in het Actemium WMS heb je het allemaal goed voor elkaar. Maar er zit nog wel een tijdrovende en foutgevoelige stap tussen: orders verpakken en aanmelden bij de transporteur. In onze nieuwe update hebben we een nieuwe functionaliteit toegevoegd, die ook het verpakken en aanmelden van goederen bij jouw vervoerder registreert en automatiseert.

Slim verpakken

Hoe zorg je ervoor dat zendingen compleet en juist worden verpakt? Hoe registreer je wat er precies in welke drager zit? En hoe bied je ze aan bij de transporteur? Dankzij onze nieuwe functionaliteit in het Actemium WMS optimaliseer je het verpakkingsproces en de communicatie met de vervoerder of ontvanger.

Aanmelden transporteur of verzendsoftware

Zo toont het WMS een verpakkingslijst met goederen die moeten worden verpakt. Ook geeft het WMS aan of de inhoud per drager moet worden geregistreerd en of de zending moet worden aangemeld bij een transporteur. Je kunt meteen de afmetingen en gewichten van de dragers registreren. Het WMS deelt deze data direct met jouw transporteur of verzendsoftware zoals Transsmart. Helemaal handig: Transsmart zorgt ook dat de juiste verzendlabels automatisch worden aangemaakt en afgedrukt.

De voordelen van verpakkingsregistratie op een rijtje

  • Orders met verschillende artikelen altijd compleet en juist verpakken en versturen
  • Afmetingen en gewichten registreren
  • Minder papierwerk en administratie
  • Automatisch aanmelden verzendsoftware
  • Pakbon en adreslabels printen 
  • Verpakking met inhoud volgen tot aan de klant

Meer weten of advies?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.