Home Logistiek Nieuws en blogs Vocollect Voice: de ontwikkelingen op een rijtje
De ontwikkelingen op een rijtje

Honeywell Vocollect Voice DC Solutions

Logistiek tag corner Manufacturing tag corner

Hier vind je een overzicht van de nieuwste ontwikkelingen bij Vocollect voice. Wat is het laatste nieuws? Welke updates en nieuwe features komen eraan? Welke nieuwe modellen voice terminals en headsets komen uit? En welke zijn binnenkort aan vervanging toe?

Over Honeywell Vocollect Voice DC Solutions

Vocollect voice: marktleider in spraakherkenning

Honeywell Vocollect is een van onze belangrijkste partners voor spraakgestuurde voice oplossingen.

Honeywell voice is marktleider op het gebied van oplossingen voor spraakherkenning in logistieke processen. Honeywell levert zowel de hardware en software voor spraakherkenning, als voorgedefinieerde spraakdialogen en integraties met de grote ERP en WMS systemen. 

Als premium Honeywell partner helpen wij je graag om jouw logistieke kansen en uitdagingen te vertalen naar concrete voice oplossingen die we op maat voor je implementeren in jouw logistieke proces.

Vocollect voice

De nieuwste ontwikkelingen, producten en diensten

Vocollect VoiceCatalyst

VoiceCatalyst is de meest uitgebreide en geavanceerde bundel aan Vocollect tools. Het is de grote broer van de Voice client, die minder functionaliteit bevat.

Vocollect VoiceCatalyst bied je voorgedefinieerde ERP-connectoren, taken en workflows voor spraakgestuurde magazijnactiviteiten. Ook maakt VoiceCatalyst optimaal gebruik van de microfoons en “Soundsense” ruisonderdrukking van de Vocollect headsets. Draadloze headsets en scanners koppel je snel en eenvoudig met TouchConnect welke ook onderdeel is van de bundel.

Spraakherkenning: getraind of ongetraind?

Vocollect biedt sinds kort 2 type spraakherkenning. 

  • Het ongetrainde “Pick-up & go” systeem maakt gebruik van voorgedefinieerde en generieke spraakprofielen. Hiermee kan jouw (tijdelijke) personeel snel aan het werk.
  • Bij het getrainde “Bluestreak” systeem creëert elke medewerker een eigen spraakprofiel. Hiermee krijgt je de beste spraakherkenning en betrouwbaarheid.

Zelftraining met Vocollect Rapidstart

Met Vocollect Rapidstart maak je medewerkers snel wegwijs in jouw organisatie. RapidStart leert werknemers hoe ze Vocollect-apparatuur moeten gebruiken en hun stemprofiel kunnen inspreken. Door middel van tekst-, audio- en video-aanwijzingen leren ze ook meteen jouw bedrijfsinformatie, veiligheidsinstructies en stapelinstructies voor orders.

Nieuwe SRX3 headset

Honeywell is gestopt met de verkoop van de bekende SRX2 headset. Dat betekent dat je de SRX2 niet meer kunt kopen.

Honeywell is begonnen met het uitleveren van nieuwe SRX3 headsets. De SRX3 is een technische upgrade van de bestaande SRX2.

Let op: de SRX3 is niet compatible met de Voice client software, bijvoorbeeld op een Psion NEO of Intermec CN70/CN75.

Productlevenscyclus status

Kijk hieronder wat de status van jouw producten is.

Talkman "voice only" terminals

Voice only terminals zijn speciaal én uitsluitend ontworpen voor spraakherkenning. Ze bevatten geen scherm en nauwelijks knoppen. Hierdoor zijn ze praktisch onverwoestbaar, zijn ze geschikt voor gebruik in een vriezer, en hebben ze een lange batterijduur. Ze zijn verkrijgbaar met connector voor een bedrade headset of een geïntegreerde barcode scanner.

Vocollect talkman A700x voice terminal

Bedrade en draadloze voice headsets

Via de headsets communiceren jouw medewerkers met jouw ERP of WMS systeem. Vaak bevatten de headsets meerdere microfoons om omgevingsgeluid te kunnen wegfilteren.

Vocollect SRX3 voice headset

Hybride voice terminals

Hybride voice terminals zijn “normale” PDA’s waarop je de Vocollect voice software draait. Hierdoor kun je de PDA ook flexibel inzetten voor andere toepassingen in jouw logistieke proces.

Honeywell Dolphin CT60

Meer weten of advies?

Stel hier je vraag. Of bel ons op +31 (0)888 318 100.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.