Home Logistiek Nieuws en blogs Vocollect Voice: de ontwikkelingen op een rijtje
De ontwikkelingen op een rijtje

Honeywell Vocollect Voice DC Solutions

Logistiek tag corner Manufacturing tag corner

Hier vind je een overzicht van de nieuwste ontwikkelingen bij Vocollect voice. Wat is het laatste nieuws? Welke updates en nieuwe features komen eraan? Welke nieuwe modellen voice terminals en headsets komen uit? En welke zijn binnenkort aan vervanging toe?

Over Honeywell Vocollect

Honeywell Vocollect Voice DC Solutions

Honeywell Vocollect Voice is een van onze belangrijkste partners voor spraakgestuurde voice oplossingen.

Honeywell voice is marktleider op het gebied van oplossingen voor spraakherkenning in logistieke processen. Honeywell levert de hardware en software voor spraakherkenning, voorgedefinieerde spraakdialogen en integraties met de bekende ERP en WMS systemen. 

Als platinum Honeywell partner helpen wij je graag om jouw logistieke kansen en uitdagingen te vertalen naar concrete voice oplossingen die we op maat voor je implementeren in jouw logistieke proces.

Honeywell Voice Logo Platinum

De nieuwste ontwikkelingen, producten en diensten

Spraakherkenning: getraind of ongetraind?

Vocollect biedt sinds kort twee varianten van de oplossing met spraakherkenning. Zo kies je wat het beste bij jou past. Het verschil zit in de mate van aanpassing op de stem van de gebruiker. 

  • Het ongetrainde “Pick-up & go” systeem maakt gebruik van voorgedefinieerde en generieke spraakprofielen. Hiermee kan jouw (tijdelijke) personeel snel aan het werk.
  • Bij het getrainde “Bluestreak” systeem creëert elke medewerker eenmalig een eigen spraakprofiel. Hiermee krijg je de beste spraakherkenning en betrouwbaarheid.

Multi platform spraak client

Honeywell Vocollect heeft een nieuwe softwareoplossing waarmee je de voice applicatie kunt gebruiken met vrijwel alle besturingssytemen van alle merken. En op vrijwel alle type apparaten: van robuuste PDA’s met Android, tot iPhones, Windows tablets en Vocollects eigen A700x voice terminal met Linux besturingssysteem. Beschikt jouw apparaat over een scherm? Dan kun je ook gebruik maken van de combinatie van spraak en scherm.

Zelftraining met Vocollect Rapidstart

Met Vocollect Rapidstart maak je medewerkers snel wegwijs in jouw organisatie. RapidStart is een applicatie die werknemers leert hoe ze Vocollect-apparatuur moeten gebruiken en hun stemprofiel kunnen inspreken. Door middel van tekst-, audio- en video-aanwijzingen leren ze ook meteen jouw bedrijfsinformatie, veiligheidsinstructies en stapelinstructies voor orders.

Vocollect Rapidstart: snel aan de slag met voice

Met Vocollect Voice werken je medewerkers via spraak tijdens het orderpicken. Vocollect Voice gebruikt persoonlijke stemprofielen voor optimale spraakherkenning. Zo’n stemprofiel trainen medewerkers zelf. Met Vocollect Rapidstart benut je die trainingstijd direct om medewerkers in te werken of andere instructies te geven.

Nieuwe SRX3 headset

Honeywell is gestopt met de verkoop van de veelgebruikte SRX2 headset. De opvolger, de SRX3 headset, is een technische upgrade van de SRX2. Wil je je defecte SRX2 vervangen, of nieuwe headsets toevoegen, dan ontvang je vanaf nu SRX3 headsets. 

Let op: de SRX3 is officieel niet compatible met de Voice client software, bijvoorbeeld op een Psion NEO of Intermec CN70/CN75. Wil je weten wat dit voor jou betekent? Of heb je vragen over het vervangen van je SRX2 headsets? Neem dan contact met ons op.

Productlevenscyclus status

Kijk hieronder wat de status van jouw producten is.

Talkman "voice only" terminals

Voice only terminals zijn speciaal én uitsluitend ontworpen voor spraakherkenning. Ze bevatten geen scherm en nauwelijks knoppen. Hierdoor zijn ze praktisch onverwoestbaar, zijn ze geschikt voor gebruik in een vriezer, en hebben ze een lange batterijduur. Ze zijn verkrijgbaar met connector voor een bedrade headset of een geïntegreerde barcode scanner.

Vocollect talkman A700x voice terminal

Bedrade en draadloze voice headsets

Via de headsets communiceren jouw medewerkers met jouw ERP of WMS systeem. Vaak bevatten de headsets meerdere microfoons om omgevingsgeluid te kunnen wegfilteren.

Vocollect SRX3 voice headset

Multi functional voice terminals

Multi functional voice terminals zijn “normale” PDA’s waarop je de Vocollect voice software draait. Hierdoor kun je de PDA ook flexibel inzetten voor andere toepassingen in jouw logistieke proces.

Honeywell Dolphin CT60

Meer weten of advies?

Stel hier je vraag. Of bel ons op +31 (0)888 318 100.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.