Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Vocollect Voice: de ontwikkelingen op een rijtje
De nieuwste ontwikkelingen bij Honeywell Vocollect voice

Vocollect Voice: de ontwikkelingen op een rijtje

Logistiek tag corner

Hier vind je een overzicht van de nieuwste ontwikkelingen bij Vocollect voice. Wat is het laatste nieuws? Welke updates en nieuwe features komen eraan? Welke nieuwe modellen voiceterminals en headsets komen uit? En welke zijn binnenkort aan vervanging toe?

Over Honeywell Vocollect en Actemium

Honeywell Vocollect Voice DC Solutions

Honeywell Vocollect Voice is een van onze belangrijkste partners voor spraakgestuurde voice-oplossingen.

Honeywell voice is marktleider op het gebied van oplossingen voor spraakherkenning in logistieke processen. Honeywell levert de hardware en software voor spraakherkenning, voorgedefinieerde spraakdialogen en integraties met de bekende ERP en WMS systemen.

Honeywell Voice Logo Platinum
Actemium

Actemium Logistieke automatisering

Als Honeywell Platinum Partner helpen wij je graag om jouw logistieke kansen en uitdagingen te vertalen naar concrete voice oplossingen die we op maat voor je implementeren in jouw logistieke proces.

Op deze pagina geven we je een overzicht van de laatste ontwikkelingen.

Bezoek één van onze evenementen en laat je inspireren
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, ontmoet onze professionals en deel je ervaring met vakgenoten.
 

De nieuwste ontwikkelingen, producten en diensten

Voice picking: getrainde versus ongetrainde spraakherkenning

Voice picking: instructies via je headset en direct mondeling je handelingen bevestigen. Een ideale oplossing in veel orderpickomgevingen. Als de spraakherkenning goed werkt, natuurlijk. Daarbij speelt het een grote rol of het systeem getraind is of ongetraind. Wat betekent dat precies? En wat is de beste keuze voor jou?

Vocollect Rapidstart: snel aan de slag met voice

Met Vocollect Voice werken je medewerkers via spraak tijdens het orderpicken. Vocollect Voice gebruikt persoonlijke stemprofielen voor optimale spraakherkenning. Zo’n stemprofiel trainen medewerkers zelf. Met Vocollect Rapidstart benut je die trainingstijd direct om medewerkers in te werken of andere instructies te geven.

Nieuwe SRX3 headset

Honeywell is gestopt met de verkoop van de veelgebruikte SRX2 headset. De opvolger, de SRX3 headset, is een technische upgrade van de SRX2. Wil je je defecte SRX2 vervangen, of nieuwe headsets toevoegen, dan ontvang je vanaf nu SRX3 headsets. 

Let op: de SRX3 is officieel niet compatible met de Voice client software, bijvoorbeeld op een Psion NEO of Intermec CN70/CN75. Wil je weten wat dit voor jou betekent? Of heb je vragen over het vervangen van je SRX2 headsets? Neem dan contact met je vaste contactpersoon.

Multi platform spraak client

Honeywell Vocollect heeft een nieuwe softwareoplossing waarmee je de voice applicatie kunt gebruiken met vrijwel alle besturingssytemen van alle merken. En op vrijwel alle type apparaten: van robuuste PDA’s met Android, tot iPhones, Windows tablets en Vocollects eigen A700x voiceterminal met Linux besturingssysteem. Beschikt jouw apparaat over een scherm? Dan kun je ook gebruik maken van de combinatie van spraak en scherm.

De resultaten die we samen met onze klanten hebben bereikt 
Hier lees je de verhalen van onze klanten en de resultaten die we samen hebben bereikt. Hoe mooi is het als we elkaar in de logistiek kunnen helpen en van elkaar kunnen leren? 

Productlevenscyclus status

Hier vind je een overzicht van het assortiment voiceterminals en headsets van Vocollect. Welke producten zijn nieuw? En wat is de status van jouw huidige producten?

Talkman “voice only” terminals

Voice only terminals zijn speciaal én uitsluitend ontworpen voor spraakherkenning. Ze bevatten geen scherm en nauwelijks knoppen. Hierdoor zijn ze praktisch onverwoestbaar, zijn ze geschikt voor gebruik in een vriezer, en hebben ze een lange batterijduur. Ze zijn verkrijgbaar met connector voor een bedrade headset of een geïntegreerde barcodescanner.

Vocollect talkman A700x voice terminal

Bedrade en draadloze voice headsets

Via de headsets communiceren jouw medewerkers met jouw ERP of WMS systeem. Vaak bevatten de headsets meerdere microfoons om omgevingsgeluid te kunnen wegfilteren.

Vocollect SRX3 voice headset

Multi functional voiceterminals

Multi functional voiceterminals zijn “normale” PDA’s waarop je de Vocollect voice software draait. Hierdoor kun je de PDA ook flexibel inzetten voor andere toepassingen in jouw logistieke proces.

Honeywell Dolphin CT60

Ideeën uitwisselen?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.