Home Logistiek Nieuws en blogs Vocollect Voice: de ontwikkelingen op een rijtje
De ontwikkelingen op een rijtje

Vocollect voice

Logistiek tag corner Manufacturing tag corner

Hier vind je een overzicht van de nieuwste ontwikkelingen bij Vocollect voice. Welke updates en nieuwe features komen eraan? Welke nieuwe modellen komen uit? En welke modellen zijn binnenkort aan vervanging toe?

Spraakherkenning: getraind of ongetraind

Vocollect biedt vanaf nu 2 type spraakherkenning.

  • Het ongetrainde “Pick-up & go” systeem maakt gebruik van voorgedefinieerde en generieke spraakprofielen. Hiermee kan jouw (tijdelijke) personeel snel aan het werk.
  • Bij het getrainde “Bluestreak” systeem creëert elke medewerker een eigen spraakprofiel. Hiermee krijgt je de beste spraakherkenning en betrouwbaarheid.

Zelftraining met Vocollect Rapidstart

Met Vocollect Rapidstart maak je medewerkers snel wegwijs in jouw organisatie. RapidStart leert werknemers hoe ze Vocollect-apparatuur moeten gebruiken en hun stemprofiel kunnen inspreken. Door middel van tekst-, audio- en video-aanwijzingen leren ze ook meteen jouw bedrijfsinformatie, veiligheidsinstructies en stapelinstructies voor orders.

Product levenscyclus

  • Nieuw: Deze apparaten zijn hagelnieuw. Ze zijn nog jaren verkrijgbaar en worden regelmatig voorzien van updates met bug fixes en nieuwe functionaliteiten.
  • Bewezen: Deze apparaten hebben zich ruimschoots bewezen. Het kan zijn dat ze op termijn vervangen worden door een tech refresh of een volledig nieuw type.
  • End of sale: Deze apparaten zijn niet meer leverbaar en dus niet meer te bestellen. Ze worden nog wel gerepareerd binnen jouw huidige servicecontract. Ook krijgen deze apparaten nog de noodzakelijke beveiligingsupdates.
  • End of service: Deze apparaten worden niet meer gerepareerd en krijgen geen beveiligingsupdates meer. We adviseren je dringend om deze te vervangen!
Kijk hieronder wat de status van jouw producten is.

Talkman "voice only" terminals

Voice only terminals zijn speciaal én uitsluitend ontworpen voor spraakherkenning. Ze bevatten geen scherm en nauwelijks knoppen. Hierdoor zijn ze praktisch onverwoestbaar, zijn ze geschikt voor gebruik in een vriezer, en hebben ze een lange batterijduur. Ze zijn verkrijgbaar met connector voor een bedrade headset of een geïntegreerde barcode scanner.

Vocollect talkman A700x voice terminal

Bedrade en draadloze voice headsets

Via de headsets communiceren jouw medewerkers met jouw ERP of WMS systeem. Vaak bevatten de headsets meerdere microfoons om omgevingsgeluid te kunnen wegfilteren.

Vocollect SRX3 voice headset

Hybride voice terminals

Hybride voice terminals zijn “normale” PDA’s waarop je de Vocollect voice software draait. Hierdoor kun je de PDA ook flexibel inzetten voor andere toepassingen in jouw logistieke proces.

Honeywell Dolphin CT60

Vocollect VoiceCatalyst

Vocollect VoiceCatalyst bied je voorgedefinieerde ERP-connectoren, taken en workflows voor spraakgestuurde magazijnactiviteiten. Ook maakt VoiceCatalyst optimaal gebruik van de microfoons en en “Soundsense” ruisonderdrukking van de Vocollect headsets. Draadloze headsets en scanners koppel je snel en eenvoudig met TouchConnect.

Meer weten of advies?

Stel hier je vraag. Of bel ons op +31 (0)888 318 100.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.